EuroKosova

Rreth Nesh

Kompania që sjellë rezultate

EuroKosova shpk, është kompani kosovare, lider në fushën e prodhimit të letrës higjienike.

EuroKosova shpk ka teknologjinë më të sofistikuar dhe inovative në Ballkan për prodhimin e letrës higjienike.

Përmes dy markave tona ‘Luissa’ dhe ‘Flutra’ kemi një prani në treg me më shumë se 20 produkte në 2 kategori, letër kuzhine dhe letër tualeti.

Brendi Flutra eksportohet edhe në shtetet tjera si Zvicërr, Gjermani, Maqedonia e Veriut, Shqipëri, etj.