EuroKosova

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Mos ngurroni të na kontaktoni, ne do të mundohemi t’iu ndihmojmë sa më shpejtë që është e mundur.

Adresa:

Zona Industriale,
Lipjan, Republika e Kosovës

Tel:

+383 45 424 657

E-mail:

info@eurokosova.net

Porosi online

Hapi 1

Shëno shifren dhe sasinë e artikujve

Hapi 2

Shëno adresen

Hapi 3

Dërgo në Whatsapp ose Viber