EuroKosova

Produktet Horeca

Të krijuara me përkushtim, dizajn dhe paketim superior, brendet tona do të jenë pjesë e shportave të atyre që e vlerësojnë cilësinë dhe butësinë. Krijuar në vitin 2019, produktet Horeca janë perfekte për higjienën dhe shëndetin e të gjitha familjeve.

Flutra Letër Duarve "C” (x160)

Flutra Letër Duarve "C” (x160)

E recikluar

Flutra Letër Duarve "C” (x100)

Flutra Letër Duarve "C” (x100)

Celulozë

Flutra Letër Toaleti "C” (x160) dhe (x200)

Flutra Letër Toaleti "C” (x160) dhe (x200)

2 shtresore

Salvetë (x100)

Salvetë (x100)

25x25, 28x28, 30x30, 33x33, 40x40 cm

Salvetë (x50)

Salvetë (x50)

2 shtresore 40x40 cm

Flutra Letër Duarve - Celulozë (x100)

Flutra Letër Duarve - Celulozë (x100)

21 dhe 25 cm

Flutra Letër Toaleti Xxl (x100)

Flutra Letër Toaleti Xxl (x100)

Për aparat