EuroKosova

Njihuni me brendin

Si brend i krijuar me përkushtim, dizajn dhe paketim superior, Luissa do jetë pjesë e shportave të atyre që e vlerësojnë cilësinë dhe butësinë. Krijuar në vitin 2019, Luisa letra e toaletit dhe e kuzhinës është perfekte për higjienën dhe shëndetin e të gjitha familjeve.

Luissa letra e tualetit

Letër 3 shtresore, me përbërje 100% celulozë, ideale për higjienën personale, i përgjigjet edhe kërkesave më delikate. Eshtë e fortë dhe absorbuese, nuk dëmtohet kur është e lagur, me ngjyrë organike dhe aromë natyrale.

Luissa letra e tualetit ka 4 lloje të produktit me aromë dhe dizajn unik:
– Luissa letër tualeti 3 shtresore Pjeshkë
– Luissa letër tualeti 3 shtresore Kamomil
– Luissa letër tualeti 3 shtresore Jasmin
– Luissa letër tualet 3 shtresore Rose

Luissa letra e kuzhinës

Cilësija e letrës do jetë ndihmë në krijimin e një ambienti të pastër dhe të shëndetshëm për familjet e konsumatorëve. E qëndrueshme me super absorbueshmëri, me celulozë të biodegradueshme, duke u siguruar në krijimin e një ambienti më të shëndetshëm.

Luissa letra e kuzhinës ka 3 lloje të produktit me dimenzion dhe peshë të ndryshme:
– Luissa 1×2 letër kuzhine
– Luissa 1×4 letër kuzhine
– Luissa XXL letër kuzhine

Luissa Letër Toaleti Classic (x10)

Luissa Letër Toaleti Classic (x10)

Luissa Letër Toaleti Chamomile (x10)

Luissa Letër Toaleti Chamomile (x10)

Me aromë kamomili

Luissa Letër Toaleti Peach (x10)

Luissa Letër Toaleti Peach (x10)

Me aromë pjeshke

Luissa Letër Toaleti Jasmine (x10)

Luissa Letër Toaleti Jasmine (x10)

Me aromë jasmine

Luissa Letër Toaleti Roses Aroma (x10)

Luissa Letër Toaleti Roses Aroma (x10)

Me aromë trëndafili

Luissa Letër Kuzhine (x4)

Luissa Letër Kuzhine (x4)

Peshqir kuzhine

Luissa Letër Kuzhine (x2)

Luissa Letër Kuzhine (x2)

Peshqir kuzhine

Luissa Letër Kuzhine Xxl (x1)

Luissa Letër Kuzhine Xxl (x1)

Peshqir kuzhine