EuroKosova

Njihuni me brendin

Si brend i krijuar në vitin 2008, Flutra është një ndër të parat brende të prodhuara në Kosovë. Me dizajn dhe paketim të ri, por me traditë në prodhimtari të letrave të kuzhinës, tualetit dhe salvetave. Flutra do njihet në treg me cilësi korrekte dhe çmim konkurrues.

Flutra me shumëllojshmëri të produkteve në kategorinë e letrave të kuzhinës do ju përgjigjet secilës kërkesë me produkt të përshtatshëm:

– Flutra 1×2 letër e kuzhinës 2 shtresore
– Flutra 1×4 letër e kuzhinës 2 shtresore
– Flutra XXL letër e kuzhinës 2 shtresore

Llojet e letres së toaletit që ofron brendi Flutra janë:

– Flutra letër toaleti 2 shtresore
– Flutra letër toaleti 3 shtresore me fragrancë Pjeshkë
– Flutra letër toaleti 3 shtresore, aromë Kamomili

Flutra Salveta me 4 dimensione të ndryshme 25×25, 28×28, 30×30, 33×33 të buta dhe cilësore, 1 shtresore, 100% celulozë, me paketime ekonomike 60 copë. Zgjedhja ideale për tryezat e juaja.

Flutra Letër tualeti

Flutra Letër tualeti me aromë dhe cilësi të veçantë posedon:

–  Flutra letër toaleti 2 shtresore
– Flutra letër toaleti 3 shtresore me fragrancë Pjeshkë
– Flutra letër toaleti 3 shtresore, aromë Kamomili

Flutra Salveta

Flutra Salveta vjen me 4 lloje unike 1 shtresore dhe me paketime ekonomike: 60 copë me dimenzione: 25×25, 28×28, 30×30, 33×33.

Flutra Letër Toaleti Classic (x10)

Flutra Letër Toaleti Classic (x10)

Flutra Letër Toaleti Peach (x10)

Flutra Letër Toaleti Peach (x10)

Me aromë të pjeshkës

Flutra Letër Toaleti Chamomile (x10)

Flutra Letër Toaleti Chamomile (x10)

Me aromë kamomili

Flutra Letër Toaleti Celuloz Arome - 2 shtresore (x10)

Flutra Letër Toaleti Celuloz Arome - 2 shtresore (x10)

Celulozë

Flutra Letër Kuzhine  (x4)

Flutra Letër Kuzhine (x4)

Peshqir kuzhine

Flutra Letër Kuzhine  (x2)

Flutra Letër Kuzhine (x2)

Peshqir kuzhine

Flutra Letër Kuzhine xxl (x1)

Flutra Letër Kuzhine xxl (x1)

Peshqir kuzhine

Flutra Letër Kuzhine

Flutra Letër Kuzhine