EuroKosova

Letër higjienike
për të gjithë

RRETH NESH

Kompania që sjellë rezultate

EuroKosova shpk, është kompani kosovare, lider në fushën e prodhimit të letrës higjienike.

EuroKosova shpk ka teknologjinë më të sofistikuar dhe inovative në Ballkan për prodhimin e letrës higjienike.

Përmes dy markave tona ‘Luissa’ dhe ‘Flutra’ kemi një prani në treg me më shumë se 20 produkte në 2 kategori, letër kuzhine dhe letër tualeti.

Brendi Flutra eksportohet edhe në shtetet tjera si Zvicërr, Gjermani, Maqedonia e Veriut, Shqipëri, etj.

Letrat tona të tualetit janë testuar, në mënyrë që të sigurohet besueshmëria maksimale për përdoruesit me lëkurë të ndjeshme.

Letër tualeti me aromë do të gjeni në produktet tona kualitative.

Zbuloni butësinë e mahnitshme të gamës së fundit. Çdo prekje do t’ju përkëdhel me ekstrakte natyrore.

Ne iu garantojmë rehati maksimale.

Kontakt

Mos ngurroni të na kontaktoni, ne do të mundohemi t’iu ndihmojmë sa më shpejtë që është e mundur.

Adresa:

Zona Industriale,
Lipjan, Republika e Kosovës

Tel:

+383 45 424 657

E-mail:

info@eurokosova.net